سایمون سینک چگونه به یکی از الهام‌بخش‌ترین سخنرانان جهان تبدیل شد؟

سایمون سینک چگونه به یکی از الهام‌بخش‌ترین سخنرانان جهان تبدیل شد؟

سایمون سینک یک سخنران خوش صحبت و برجسته است که توانایی بالایی در جذب مخاطب دارد. به گونه‌ای که عنوان سومین سخنرانی محبوب مجموعه TEDTalk را به خودش اختصاص داده است. اما او دقیقا کیست و چگونه توانست به شهرت و محبوبیت برسد؟

سایمون سینک در سال ۱۹۷۳ در لندن متولد شد. او دانش آموخته حقوق از دانشگاه لندن سیتی و رشته انسان شناسی فرهنگی از دانشگاه برندایس (Brandeis) است. سینک قبل از اقامت در کشور آمریکا، در شهرهای مختلفی مثل هنگ کنگ، ژوهانسبورگ و لندن زندگی کرده است اما دوران دبیرستان خود را در آمریکا را به پایان رساند.

اگرچه سایمون سینک دانش آموخته حقوق است اما هرگز آن را به عنوان حرفه اصلی خود انتخاب نکرد؛ در عوض یک شغل در حوزه تبلیغات را برای خود انتخاب و فعالیت‌ حرفه‌ای تبلیغات را در نیویورک شروع کرد. او با آژانس‌های تبلیغاتی مختلفی همچون Euro RSCG و Ogilvy Mather همکاری داشته است. سینک پس از مدتی با کسب تجربه در این حوزه، تصمیم گرفت کسب و کار خود را راه بیندازد. با وجود آنکه هیچ تجربه و پیش زمینه تحصیلی در نویسندگی نداشت اما نشان می‌داد که می‌خواهد یک نویسنده باشد. این علاقه به نویسندگی درنهایت منجر به چاپ اولین کتابش در سال ۲۰۰۹ شد.

هنگامی که اولین اثر سایمون سینک، یعنی کتاب با چرا شروع کنید (start with why) منتشر شد، مسیر شغلی او متحول شد. بینش‌های غیرمتعارف و نوآورانه‌ی او در مورد مدیریت و رهبری، توجه رهبران و سازمان‌های گسترده‌ای را به خود جلب کرد.

سایمون سینک رهبری چرایی

علاوه بر سخنرانی‌های انگیزشی، سایمون و همکارانش، شرکتی را با این هدف تاسیس نمودند که در آن به رهبران و سازمان ها می‌آموزند که چگونه برای مردم الهام بخش باشند.

سایمون سینک به نویسندگی علاقه‌ی زیادی دارد و در نشریات معتبر زیادی مثل The New York Times ،The Washington Post ،FastCompany ،NPR ،Wall Street Journal و وبلاگ شخصی خودش نیز می‌نویسد. هم‌چمین به دلیل تفکر خلاقانه اش یکی از اعضای برجسته‌ترین اتاق فکرهای جهان در شرکت RAND ‌است.

پس از آنکه اولین کتاب او با اقبال رو به رو و به عنوان سخنرانی مطرح شناخته شد توانست ثروت قابل توجهی از اینکار به دست بیاورد. رویکردهای منحصر به فرد او موجب شد شرکت‌های متعددی برای ایده‌پردازی به او پول پرداخت کنند.

سایمون سینک پس از چاپ اولین کتاب خود، نویسندگی را ادامه داد به تکمیل ایده‌ی اولیه خود پرداخت. در این مقاله قصد داریم شما را با یک مجموعه کتاب مرتبط که شامل ۳ اثر پر فروش او هستند، آشنا کنیم.

کتاب با چرا شروع کنید، در لیست پرفروش ترین کتاب‌های نیویورک تایمز قرار گرفت و منتقدان و خوانندگان، آن را به خوبی پذیرفتند.

خلاصه کتاب با چرا شروع کنید را می‌توانید در یوکاپو مطالعه کنید.

خلاصه کتاب با چرا شروع کنید
رهبران بزرگ چگونه الهام‌بخش دیگران می‌شوند؟
سایمون سینک
در ۳۰ دقیقه مطالعه کنید
مشاهده کتاب با چرا شروع کنید

همانطور که گفتیم سینک در صنعت تبلیغات، شغل خوبی داشت اما با آن خوشحال نبود. او زمانی از شغل خود احساس رضایت پیدا کرد که توانست چرایی خود را پیدا کند.

به عقیده‌‌ی او، زمانی یک شرکت به موفقیت دست پیدا می‌کند که مدیران و کارمندان هر دو، چرایی انجام کار خود را بدانند. زیرا در این حالت است که افراد با اشتیاق به اهداف مشترک شرکت فکر می‌کنند و برای ارتقا، دیگر نیازی به اجرای سیاست تشویق و تنبیه وجود ندارد.

او یک چرخه طلایی، که برداشتی از نسبت طلایی در ریاضی است را توضیح می‌دهد و در آن سه فاکتور چرا، چگونه و چه چیزی را مطرح می‌کند. وقتی «چرایی» انجام کاری، افراد را هیجان‌زده کند و به وجد آورد، محصول، دیگر به‌ خودی‌ خود اهمیت چندانی ندارد. مشتریان تحت تأثیر نفس آن کسب و کار قرارگرفته‌ و هر چه را که به فروش برسد با خوشحالی می‌خرند.

کتاب رهبران آخر غذا می‌خورند (Leaders Eat Last) یکی دیگر از کتاب‌های موفق سایمون سینک است که در ادامه کتاب قبلی او نوشته شده است. این کتاب در سال ۲۰۱۴ نامزد دریافت جایزه بهترین کتاب در بخش تجاری شد.

سینک در کتاب خود ابتدا به ریشه به وجود آمدن سلسله مراتب اجتماعی می‌پردازد و تاثیر هورمون‌ها را در به وجود آمدن این ساختار اجتماعی توضیح می‌دهد. سپس به یکی از مهم‌ترین نیازهای غریزی بشر از گذشته تا اکنون یعنی امنیت اشاره می‌کند. اگر چه برداشت ما از امنیت با نیاکان‌مان کاملا متفاوت است اما نتیجه آن یکی است. تا وقتی که امنیت وجود نداشته باشد پیشرفتی حاصل نمی‌شود. او این نیازهای اولیه در انسان را به علم مدیریت گره می‌زند.

همچنین او معتقد است:

سایمون سینک رهبری امنیت

از نظر سینک، یک رهبر موفق باید مجموعه‌ای از ارزش‌ها را دنبال کند و به این وسیله، یک فرهنگ برای سازمان خلق کند.

نحوه برخورد کارکنان با مسائل مختلف، برخورد با مشتریان و اولویت بندی ارزش‌ها، بخش مهمی از اعتبار و هویت یک شرکت است.

در جامعه مدرن اغلب افراد به دنبال لذت‌های آنی وانجام کارهایی هستند که اثر فوری دارد. در این شرایط مدیران و رهبران، کسانی هستند که باید از این خطرات برای مجموعه‌شان دوری کنند. معنای حقیقی رهبری در این است که یک مسیر مشخص را پیش برد و مردم را در پیمودن آن مسیر هدایت کرد. تعیین یک هدف می‌تواند مشوقی برای ادامه آن باشد. در انتها نیز باید اطمینان حاصل کرد که تا آخرین نفر اعضای گروه توانسته‌‌اند به هدف برسند.

خلاصه کتاب رهبران آخر غذا می‌خورند را می‌توانید در بوکاپو مطالعه کنید.

خلاصه کتاب رهبران آخر غذا می‌خورند
چرا برخی از تیم‌ها موفق می‌شوند و برخی دیگر نه؟
سایمون سینک
در ۲۳ دقیقه مطالعه کنید
مشاهده کتاب رهبران آخر غذا می‌خورند

و اما کتاب چرایی خود را بیابید (Find Your Why)، آخرین کتاب این مجموعه، حاصل تلاش سایمون سینک و همکارانش است که بیش از ۱۰۰ هزار نسخه فروش داشته است. او در این کتاب به طور مفصل چرخه طلایی (چرایی – چگونگی – چطور) خودش را توضیح می‌دهد.

به عقیده‌ی او اگر این چرخه به طور کامل رعایت شود شما برای انجام کار خود اشتیاق پیدا خواهید کرد. پیدا کردن چرایی به شما انگیزه می‌دهد. اما تنها این نیست؛ یافتم چرایی، باعث به وجود آمدن فرهنگ سازمانی، چشم انداز و هدایت کارمندان شما نیز می‌شود. آگاهی از چگونگی‌ها به منزله شناخت عملکردها و نشان‌دهنده فرصت‌ها است.

در انتها باید چرایی خود را به اشتراک بگذارید زیرا اینکار به شما انگیزه می‌دهد که به آن وفادار باشید و به حرف‌های خود پایبند بمانید. برای آنکه از چرخه طلایی سینک بیشتر بدانید می‌توانید سخنرانی تد معروف او را در این زمینه مشاهده کنید.

خلاصه کتاب چرایی خود را بیابید را نیز می‌توانید در بوکاپو مطالعه کنید.

خلاصه کتاب چرایی خود را بیابید
راهنمای کاربردی برای یافتن هدف واقعی خود و تیم خود
سایمون سینک، دیوید مید و پیتر داکر
در ۲۲ دقیقه مطالعه کنید
مشاهده کتاب چرایی خود را بیابید

مجموعه خلاصه کتاب‌های سایمون سینک، رویکرد و ایده‌های خلاق او در یافتن انگیزه برای شروع و ادامه مسیر و در نهایت رسیدن به یک هدف را بیان می‌کند. اگر در یافتن به دنبال یافتن چرایی خود در کوچکترین مسائل روزمره هستید مطالعه خلاصه کتاب‌های این مجموعه سایمون سینک را از دست ندهید.

این مطلب را با دوستانتان به اشتراک بگذارید:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *